aktiviteter

Med fokus på både det sportslige og det sociale afholder vi en række aktiviteter hen over året.

HGK Junior tour

HGK Junior Tour er navnet på den ugentlige junior-match i Hillerød Golf Klub. Den spilles hver torsdag i sæsonen og er for alle juniorer…  

Junior camps

Juniorudvalget er med til at arrangere 3 camps om året fordelt på forår, sommer og efterår. Fælles for alle camps, at det forløber sig over…

Turneringer

Dansk Golf Union’s aktivitets- og turneringsstruktur sikrer, at der er et turneringstilbud til alle børn og unge uanset alder og niveau…

sociale arrangementer

Juniorudvalget er med til at arrangere forskellige typer sociale arrangementer i løbet af året. Du kan få overblik over alle aktiviteter her…

Se 2024 aktivitsplan her

HGK Ungdom

Ugentlig torsdags match

HGK Junior Tour

HGK Junior Tour er navnet på den ugentlig match i Hillerød Golf Klub. Den spilles hver torsdag i sæsonen og er for alle unge, der som minimum har opnået bronzemærke og har lyst til at komme ud og få en masse nye venner. Prisen for deltagelse af HGK Junior Tour er 150,03 kr. for hele sæsonen og betales via golfbox.

Vi starter kl. 16.00 på den store bane. I april og september spiller vi kun 9 huller. – På par 3 banen starter vi kl. 16.30. Den første torsdag i hver måned, er der så vidt muligt fælles spisning, og der spilles forskellige former for turnering på tværs af rækkerne. Disse aftener vil vi også kåre måneds vinderne af HGK Junior og hylde alle de gode resultater, som laves uden for Hillerøds rammer.

Der spilles i følgende 6 rækker:

A-række: HCP 0 – 15,9 – 18 HullerTee: piger 51, drenge 56 (slagspil)
B-række: HCP 16 – 36 – 18 HullerTee: piger 49, drenge 51 (+10 netto)
C-række: HCP 37 – 56 – 9 HullerTee: piger og drenge 49 (stableford)
D-række: HCP 57 – 72 – 9 HullerTee: piger og drenge 34 (stableford)
E-række: Bronze + Sølv, Par 3 banen,  2 x 6 huller, slag
S-række: Sølv gruppen, 6-9 huller – Tee: 34

SÅDAN GIVES POINT:

1. PLADS 10 POINT
2. PLADS   8 POINT
3. PLADS   6 POINT
4. PLADS   4 POINT
5. PLADS   3 POINT
6. PLADS   2 POINT
7. PLADS   1 POINT

Det er ⅔ del af dine spillede torsdagsmatch runder, som vil tælle med til det samlede pointsystem. Dvs. ud af de 18 torsdagsmatcher, er de 12 tællende til order of merit. Hvis man har spillet mere end 12 runder i en lavere række, er det der man er med, ellers bliver pointen fra lavere række overført med ⅔ dele til den bedste række for Order of Merit. 

Ved Efterårs Camp’en uddeler vi pokaler til de 3 bedste i hver række.

TILMELDING:

Senest mandag kl. 20.00 for den kommende torsdag. Se alle dage og tilmeldingslink her.

HGK’s årlige camps

Camps

Ungdomsudvalget er med til at arrangere 3 camps om året fordelt på forår, sommer, og efterår. Fælles for alle camps, at det forløber sig over lørdag til søndag med træning, hold- og individuel turneringer, social samvær, mærkeprøver og hygge! Vi arrangerer camps således, at der er variation og spændende aktiviteter fra gang til gang, så der er altid noget de unge kan se frem til.

Forårscamp er god for at ryste alle sammen og komme godt i gang med sæsonen. (Tilmeld)

Sommercamp er fyldt med aktiviteter og byder på masser golf. (Tilmeld)

Efterårscamp er der, hvor vi samtidig afslutter vores sommertræning inden vintertræning tager over. Vi spiller vores traditionelle match “Willerup Pokalen” og udnævner/præmier vinderne af de forskellige rækker fra HGK Junior Tour. (Tilmeldings link kommer i løbet af april)

Under camps afholder vi også en dags camp for Skovmus holdet med spændende og sjove aktiviteter. (Tilmeld)

DGU’s turneringer

Turneringer

Som ung golfspiller er konkurrencemomentet ofte vigtigt. Det er konkurrencen og indsatsen for at blive bedre, der driver værket i de unge år.

Har man lyst og ikke kan få nok af turneringer, er der gode muligheder for at deltage i DGU’s landsdækkende turneringer – både individuelt og på hold. I samarbejde med trænerne sammensættes der HGK hold til forskellige rækker og niveauer. Har du et ønske om at spille med i disse hold, så tag en snak med klubbens træner.

Aktiviteter året rundt

Sociale arrangementer

I vinterhalvåret har vi VinterDrenge og VinterPiger, som mødes på vores driving range på kryds og tværs af klubber. Vi sørger for varm kakao i ny og næ. Udover denne golf aktivitet holder vi pige- og drenge julefrokost med bowling, minigolf mm. Her kan man møde sine venner udenfor golfbanen og hygge sig i vinterhalvåret.

I sommersæsonen arrangerer vi ofte forskellige typer arrangementer, som informeres via Holdsport.