aktiviteter

Med fokus på både det sportslige og det sociale afholder vi en række aktiviteter hen over året.

HGK Junior tour

HGK Junior Tour er navnet på den ugentlige junior-match i Hillerød Golf Klub. Den spilles hver torsdag i sæsonen og er for alle juniorer…  

Junior camps

Juniorudvalget er med til at arrangere 3 camps om året fordelt på forår, sommer og efterår. Fælles for alle camps, at det forløber sig over…

Juniorturneringer

Dansk Golf Union’s aktivitets- og turneringsstruktur sikrer, at der er et turneringstilbud til alle børn og unge uanset alder og niveau…

sociale arrangementer

Juniorudvalget er med til at arrangere forskellige typer sociale arrangementer i løbet af året. Du kan få overblik over alle aktiviteter her…

Se HGK’s aktiviteter her

HGK Juniorer 

Ugentlig torsdags match

HGK Junior Tour

HGK Junior Tour er navnet på den ugentlig junior-match i Hillerød Golf Klub. Den spilles hver torsdag i sæsonen og er for alle juniorer, der som minimum har opnået bronzemærke og har lyst til at komme ud og få en masse nye venner. Prisen for deltagelse af HGK Junior Tour er 100 kr. for hele sæsonen og betales via golfbox.

HGK Junior Tour spilles i følgende rækker:

A – Rækken  HCP   0 – 15,9   18 Huller STB, Hvid/Blå Tee
B – Rækken  HCP 16 – 36      18 Huller STB, Gul/Rød Tee
C – Rækken HCP  37 – 56        9 Huller STB, Rød/Gul Tee
D – Rækken HCP  57 – 72        9 Huller STB, Rød/Rød Tee
E – Rækken Bronze + Sølv     12 Huller på PAR 3 BANEN

SÅDAN GIVES POINT:

1. PLADS 10 POINT
2. PLADS   8 POINT
3. PLADS   6 POINT
4. PLADS   4 POINT
5. PLADS   3 POINT
6. PLADS   2 POINT
7. PLADS   1 POINT

Hvis man rykker op til en anden række, tager man 1/3 af sine optjente point med sig. Hvis man ikke kan deltage pga. match i DGU´s Juniorholdturnering. får man 6 point for at vinde sin match / 3 point for at dele og 1 point hvis det usandsynlige skulle ske, at man taber sin match.

Ved Efterårs Camp’en uddeler vi pokaler til de 3 bedste i hver række.

Juniorudvalget arrangerer fællesspisning efter nogle torsdagsmatches, hvor både forældre og søskende er velkomne. Her møder man hinanden på kryds og tværs og har rig mulighed for at skabe gode relationer. Information om fællesspisning sendes ud via vores kommunikationskanal holdsport.

TILMELDING:

Senest mandag kl. 20.00 for den kommende torsdag. Tilmelding via golfbox.

HGK’s årlige camps

Junior Camps

Juniorudvalget er med til at arrangere 3 camps om året fordelt på forår, sommer, og efterår. Fælles for alle camps, at det forløber sig over lørdag til søndag med træning, hold- og individuel turneringer, social samvær, mærkeprøver og hygge! Vi arrangerer camps således, at der er variation og spændende aktiviteter fra gang til gang, så der er altid noget børnene kan se frem til.

Forårscamp er god for at børnene kan blive rystet sammen og komme godt i gang med sæsonen.

Sommercamp er med overnatning og byder på masser golf.

Efterårscamp er der, hvor vi samtidig afslutter vores sommertræning inden vintertræning tager over. Vi spiller vores traditionelle match “Willerup Pokalen” og udnævner/præmier vinderne af de forskellige rækker fra HGK Junior Tour.

Under juniorcamps afholder vi også en dags camp for Mikro holdet med spændende og sjove aktiviteter.

DGU’s turneringer

Juniorturneringer

Som junior golfspiller er konkurrencemomentet ofte vigtigt. Det er konkurrencen og indsatsen for at blive bedre, der driver værket i de unge år.

Har man lyst og ikke kan få nok af turneringer, er der gode muligheder for at deltage i DGU’s landsdækkende juniorturneringer – både individuelt og på hold. I samarbejde med trænerne sammensættes der HGK juniorhold til forskellige rækker og niveauer. Har du et ønske om at spille med i disse hold, så tag en snak med klubbens træner.

Aktiviteter året rundt

Sociale arrangementer

I vinterhalvåret holder vi arrangementer en gang o måneden, hvor der er mulighed for at spille golf ude på banen, hvis vejret tillader, spille golf brætspil, golf quiz, og hygge med golf kammeraterne.

I sommersæsonen arrangerer vi ofte forskellige typer arrangementer, som informeres via Holdsport. Få overblik over alle kommende aktiviteter her.