Fra i år kommer vi med nyheder, highlights og andre spændende emner månedligt på bloggen her, så husk at følge med!

Vi håber, at I alle er klar til at starte på en god golfsæson! Her er en række informationer, som er nyttigt at kende til inden sæsonstart.

TRÆNINGOPSTART:

På tirsdag den 11/4 starter golftræning for alle juniorer. Du er formentlig allerede en del af et hold på Holdsport og kan se hvilke tider du har fået tildelt til træning. Alle har som udgangspunkt træningstilbud 2 gange ugentlig og det er meget vigtigt, at man fremover tilmelder eller framelder sig fra ugentlig træning, så Thomas har et reelt udgangspunkt, når han sætter dagens hold op. Der bliver 3 stationer, hvor man roterer rundt undervejs, så man kommer igennem forskellige øvelser. Månedens fokus er det lange slag og kende til sine længder, så vi kommer til at være mest på driving range.

Husk også, at hvis man gerne vil forbedre sit spil, er det også en god idé at booke private lektioner hos træneren i ny og næ. Dette kan gøres via Golfbox.

SKOVMUS:

Skovmus hold har opstart torsdag den 13/4 kl.17-17:45. Har du en lillebror, lillesøster, lille fætter eller kusine, der kunne være den kommende skovmus, så hiv fat i mor eller far og få dem ud til Skovmus træning. Vi starter op i gården den første dag!

GOLF APPS:

Vi nævnte det til forældremødet, men en reminder gør ikke noget. Få downloadet Trackman Golf appen, OnForm (Thomas bruger den til at lave sving videoer af juniorer), Holdsport appen (hvis ikke du allerede har det) og Golfmore appen, som nu skal bruges til at trække bolde ved driving range.

TEE 34:

Så er der sat nye teesteder op på de første 9 huller på banen (for 9), så juniorer i alle niveauer kan få en god oplevelse. Par 3 hullerne slår man fra måtte, hvor greenkeeperne har oprettet fint teested på hul 4 og 8. Hul 4 er nede af bakken ved vandet og hul 8 er også nemt at se når man kommer på teestedet. Jeg håber, at I vil udfordre jeres forældre og spille fra dette teested. Det er også Tee34 vi kommer til at bruge på 2 af vores rækker i HGK Junior Tour.

HGK JUNIOR TOUR:

På torsdag den 13.april kl.16 slår de første bolde ud til årets HGK Junior Tour. For at være med til denne ugentlig turnering, skal du huske at melde dig til betaling i Golfbox her: https://www.golfbox.dk/livescoring/tour/?language=1030#/competition/3789910/info

Derefter kan du ugentlig meld dig til turneringen. De ligger under Klubturneringer i Golfbox. Skal du være med på torsdag, skal du tilmelde dig her: https://www.golfbox.dk/livescoring/tour/?language=1030#/competition/3790215/info

Der er fællesspisning hver første torsdag om måneden. Anders sørger for at lave børnevenligt mad til en god pris og vi glæder os til at være sammen med jer denne skønne aften. Husk, at det er en god mulighed for at møde andre juniorer, hygge sammen og forbedre jeres spil.

JUNIORTØJ:

Så er juniortøjet landet i shoppen. Det kan betales og hentes fra på lørdag den 8/4. Der er også købt lidt ekstra, så hvis ikke du nåede at bestille før jul, kan det være du er heldig at shoppen har din størrelse alligevel.

US KIDS TURNERINGER:

Årets første US Kids Copenhagen Local Tour turneringer finder allerede sted 7, 8. og 10. april hhv. i Vallø og Frederikssund Golfklub. De resterende 3 turneringer finder sted 16.april i Greve, 18.maj i Helsingør og den sidste afdeling i Hillerød Golf Klub den 19.maj. Denne turnering er lidt anderledes fra de andre turneringer, da alle juniorer konkurrerer i deres egne aldersgruppe og fra teesteder der er tilpasset til alderen. Man behøves heller ikke at have en bestemt handicap for at deltage og må også have caddie, da det handler lige så meget om at få lært regler og spillet på en god måde. Det er en god turnering, der oftest motiverer juniorer og det er en god mulighed for at møde glade juniorer fra andre lande.

For at tilmelde dig til US Kids turnering, skal du oprette en profil ind på uskidsgolf.com

Du kan se turneringsdatoer mm. her: https://tournaments.uskidsgolf.com/tournaments/local/find-local-tour/497451/copenhagen-dk

D-TOUR:

Den årlige D-tour nærmer sig, og vi håber, at I vil være med! D-tour er en individuel turnering, som passer til alle juniorer, der er kommet under handicap 54 og er klar til selv at spille 9 eller 18 huller i en stableford turnering. Det er en mini rangliste turnering med 6 afdelinger, som du kan læse mere om her, eller se videoen!

I Hillerød Golf Klub er vi en del af det juniordistrikt som hedder Distrikt 4, hvorfor det som udgangspunkt er golfklubber i region Hovedstaden vi besøger.

Tilmeld dig til 9 hullers turnering (hcp 25,9-53,9): http://ow.ly/tH2G50NfZCE
Tilmeld dig til 18 hullers turnering (hcp +8-25): https://www.golf.dk/ranglister-golfbox…

Det er en god måde at forbedre jeres spil og møde andre juniorer.

GIRLS ONLY:

Vi vil gerne opfordre alle vores pigerne til at deltage i Girls Only turnering. Det er en mulighed for at møde andre piger, der deler jeres passion for golf, og kommer fra alle dele af landet. Girls Only spilles 4 gange årligt, hvor den 4. afdeling er en afslutning. Vi har altid mødt talstærkt op til denne turnering og har haft rigtig dejlig tid sammen!

Tilmeldingen til årets Girls Only er åben nu:

Girls Only Tour I – 13. maj – Asserbo Golf Klub: https://www.golf.dk/ranglister-golfbox#/competition/3850532/info

Girls Only Tour II – 3. juni – Fredensborg Golf Klub: https://www.golf.dk/ranglister-golfbox#/competition/3865019/info

Girls Only Tour III – 19. august – Horsens Golfklub: https://www.golf.dk/ranglister-golfbox#/competition/3873691/info

Girls Only Tour IV – 23. september – Køge Golf Klub: https://www.golf.dk/ranglister-golfbox#/customer/15/schedule

 

Vi glæder os til at se jer alle i golfklubben igen!