Så er der ikke længe til årets sidste camp som finder sted i weekenden 9.-10. oktober. Vi har planlagt en spændende mix af traditionelle og nye aktiviteter.

Discgolf

Vi skifter jern, golfbold og greens ud med specielt fremstillede frisbeer og kurve, hvor der er påmonteret kæder.
Reglerne for discgolf ligner til forveksling dem fra golfen, og der opereres dermed både med begreber som “out of bounds” og “teested”. 

Målet er at få frisbeen til at ramme ned i de enkelte kurve med så få kast som muligt. 

Tættest på pinden

På hul 5 kører vi en lille konkurrence om at komme tættest på pinden som muligt. Der bliver rigelig tid til at prøve sig af med det og det er en god øvelse for alle niveau og aldre.

Udfordringernes hul

Børnene har aldrig set hul 6 på den måde. Der er sørget for flere udfordringer som skal løses på hul 6. Det er både sjove og udfordrende, tilpasset til alle niveau og aldre. Allervigtigste er at vi skal have det sjovt og arbejde sammen.

Teamwork øvelser

Golf er en individuel sport og derfor har vi ekstra fokus på børnenes sociale trivsel og samarbejde på kryds og tværs af aldre og niveau.

Diskoputtning og natgolf

I år præsenterer vi lidt nyt i tråd med vores natgolf. Først skal der festes og diskoputtes før vi skal ud og spille hul 1, 2 og 18 på den store bane. Vi forvandler putting greenen til en festplads med diskolys, røg, sæbebobler og musik! Børnene får glowsticks og lysbolde til at pynte dem selv og deres bags.

Alle tilmeldte juniorer skal sende deres yndlings dansemusik til Shøle (sholeboffenbach@gmail.com), hvor der udarbejdes en playliste med børnenes bedste sange til en omgang diskoputtning!

Willerup Pokalen

Hvert efterår spiller vi om den traditionelle Willerup Pokal – brutte og netto. Den traditionelle vandrepokal er eftertragtet blandt juniorerne og selvom morgenen er lidt hård efter natgolf, bliver der lagt en stor indsats fra alle juniorer for at vinde denne vandrepokal. Alle juniorer under hcp 36 går 2 gange 9 huller og den bedste brutto og den bedste netto vinder pokalerne.

Mærkeprøver & 9 hullers turnering

Mens der er kamp om Willerup Pokalen, skal vi afholde mærkeprøver for de nye juniorer, samt en 9 hullers konkurrence i den store bane for alle over hcp 36. Mærkeprøver er fordelt på 3 juniormærker og dem kan du læse mere om her.

Kagebord og præmieruddeling

Vi har brug for flere forældre om at lave kager til præmieruddelingen, hvor der vil være kaffe og kage til både børn og voksne. Meld gerne retur til Shøle (sholeboffenbach@gmail.com), hvis du vil tage kage med til vores fælles kagebord!

Vi glæder os til en fantastisk weekend sammen med juniorer og engagerede junior-forældre!

Har du ikke tilmeldt dig til campen endnu, kan du gøre det her!