Så er der ikke længe til D-Tour starter. Her finder du alle de relevante informationer vedrørende D-Tour.

Tilmeldingen til årets D-Tour “samlet pakke” er også åben nu og kan tilmeldes herunder.

Tilmelding til A-rækken HCP 53,9 – 25,1 9 hullers stableford

Få overblik over D-Tour datoer og spillesteder:

23. april –  CGC GC (9 huller) – Rungsted GK (18 huller)

21. maj – Brøndby Gk(9 huller) – Nivå Gk (18 huller)

11. juni – Hørsholm Gk(9 huller) – Hjortespring Gk (18 huller)

2. juli – Frederikssund Gk (9 huller) – Simons GC (18 huller)

30. juli – Kokkedal (9 huller) – Hillerød (18 huller)

3. september – Smørum (9 huller) –  Søllerød (18 huller)

D-Tour har fokus på at være en sjov turneringsoplevelse fyldt med kvalitet for alle. Udvikling af venskaber og sjov omkring den sport vi alle elsker er derfor i højsæde.

Denne turnering har fokus på udvikling samt meningsfyldt konkurrence for den enkelte. Derfor præmieres nettovindere til hver afdeling, da golfsportens handicapsystem netop sørger for en meningsfyldt konkurrence for alle uanset niveau. Derudover præmieres de små indlagte konkurrencer til hver enkel afdeling.

Husk at støtte op om præmieoverrækkelserne. Både de børn og unge der vinder samt dem der ikke vinder får en god læring ud af at være med hele vejen. Det er en meget større oplevelse at få overrækt en præmie når der er klapsalver og publikum der anderkender den flotte bedrift. Får man ikke en præmie kan det tænde en motivation fremadrettet. Turneringen præmierer endvidere præstationer der udmærker sig på dagen i forhold til spillerens eget niveau, hvilket betyder at der vil være mange forskellige vindere fra gang til gang. Så selvom man ikke er i præmierækken den ene dag er man det måske næste gang, hvor det så er af stor betydning at der er nogle til at klappe af en.

D-Tour afsluttes med en finalespil i form af Mini/Maxi og Super Cup, hvor man konkurrere mod andre Distrikter i landet. Du kan læse mere om finalespillet og D-Tour rangliste her.