I weekenden den 25.-26. marts afholdte vi årets første juniorcamp. Første dagen var forårscamp til alle juniorer og her havde vi 35 friske børn, der skulle spille short game på par 3 banen. Heldigvis var vejrguderne med os, så vi kun fik 1 minuts regn under hele spillet. Efter short game, havde vi besøg af Jonas Lykke, som holdte et lille foredrag om at spille golf og der var mange gode spørgsmål blandt juniorerne. Jonas har haft golfkøller i hånden siden han var 2 år og husker, at han altid har spillet golf. Som 6 årig startede han i Hillerød Golf Klub og har været medlem siden.

Short game, foredrag med Jonas, Kahoot med golfregler, præmier, frokost og hygge sluttede af med en tur til Hillerød Svømmehal, hvor juniorerne havde mulighed for at hygge i vandet med sjov og leg.

Nyt setup – Holdturnering Bootcamp

I år prøvede vi et nyt set-up, hvor 2. dag var en invitation til årets alle holdturneringsspillere. HGK stiller 6 hold op (2 hold til Danmarks Ungdomsrækker og 4 til holdturnering) og vi ønsker at klæde alle spillere og holdkaptajner så godt på, som muligt til hulspil. Dagens program var at lære ens hold at kende, gennemgang af hulspilsregler, etikette (rollespil), foursome og generelt at få lov til at spille hulspil. Vi havde nye og garvede holdkaptajner , som delte ud af deres erfaringer. Juniorer, der tidligere har spillet holdturnering havde også en del erfaringer, de godt ville dele ud af. Vi håber, at denne introduktion til alle holdturneringsspillere kan give en god start på turneringen og de føler sig trygge i de nye situationer.

HGK juniorer var også med til at fejre Hillerød Golf Klubs officielle Driving Range åbning med bestyrelsesformanden René Kjærsgaard-Nielsen og Hillerød Kommunens borgmester Kirsten Jensen, som tilknyttet et par ord til betydningen af Hillerød Golf Klubs eksistens og værdi til foreningslivet i kommunen.

Se alle billeder fra weekenden her: