Hillerøds velkendte juniorrangliste turnering skifter navn til Titleist & FootJoy Open fra i år. Hillerød er kendt for sine mange juniorer og den traditionsrige juniorrangliste turnering, som altid finder sted den første fredag i juli. Det er ingen undtagelse i år og med fornyet sponsor, navn til turneringen og ikke mindst splinternye bane, er Hillerød klar til at afholde årets turnering.

”Vi glæder os til at byde alle juniorer velkommen og ser frem til en fantastisk dag ude på golfbanen. For op til en måned siden var vi ikke sikker på at turneringen kunne afholdes begrundet banearbejde. Det glæder mig, at det nu lykkedes og vi skal holde fast i traditionen for 43. gange”, siger Shøle B. Offenbach, som er den nye turneringsleder.

Denne juniorrangliste turnering har eksisteret i 43 år og har også haft en del navne og sponsor gennem tiderne. Spalding, TopFlite, Strata, Callaway, Cobra Puma og nu Titleist & Footjoy Open.

Der spilles i 6 forskellige rækker med gode præmier samt gavekort til 1.-3.pladsen. Der er også sidepræmier til tættest på pinden og længste drive. Tilmelding til turneringen er nu forlænget fra torsdag til lørdag i uge 25 og stadig pladser i alle rækker.

Tilmeld dig til turneringen her.