Lørdag den 26. September havde Hillerød Golf Klub fornøjelsen af en af Danmarks hyggeligste golf turnering – Girls Only Tour. Scroll ned, læs om turneringen og se billeder af de skønne piger.

Girls Only A-række

Girls Only Tour er en individuel turnering bestående af en handicap-regulerende turnering og en social fælles afslutning med præmieoverrækkelse med den skønneste humørbombe Anne-Marie Elkjær. Grundet COVID19, havde hver række dog deres egen afslutning, så vi ikke oversteg myndighedernes grænse for antal deltager samlet et sted. Det var den sidste afdeling, der blev spillet i Hillerød med i alt 50 deltagere fra hele Danmark + Sverige.

Girls Only D-række

Girls Only Tour er pigernes mulighed for at komme ud og prøve at spille turnering og samtidig møde en masse andre piger, som også elsker at spille golf. Der er altid god stemning, det er sjovt og alle føler sig velkomne. Girls Only Tour er også med til at forberede pigerne på at spille eliteturneringer i fremtiden.

Hillerød Golf Klub havde 11 juniorpige-deltagere til Girls Only fordelt på alle fire rækker. Det var en kæmpe succes, som vi håber at kunne gentage til 2021. For nogle HGK piger var det første deltagelse, mens andre havde prøvet det nogle gange.

Girls Only Tour

Dagen bød også på en hole-in-one lavet af Asta Meno (A-række) på hul 13 med sit 5-jern. Stort tillykke til Asta. Det udløste is/sodavand til alle Girls Only deltagere. Vi havde også et kort besøg af Nicole Broch Larsen, som tilfældigvis var ude og træne i klubben den dag. Nicole har tidligere deltaget i Girls Only Tour og fortalte om sin oplevelse.

I D-rækken havde vi 3 HGK juniorer med placeringer på 3. 4. og 6. plads. C-rækken havde 16 deltagere, hvor 6 af dem var HGK juniorer. Her fik Ida-Sophie en flot 3. plads med 40 point. Claudia var den eneste i B-rækken og gik direkte efter guldet og endte på 1. pladsen. I A-rækken havde vi Frederikke til at repræsentere HGK.

Til præmieoverrækkelsen uddeles der præmier til dagens vindere. Samtidig er Girls Only Tour faktisk også en gennemgående turnering, så deltagerne får også point for hver gennemført turnering samt point for placering fra 1-20 på Girls Only Tour pointranglisten. Vinderne af den gennemgående turnering findes til den sidste afdeling af Girls Only Tour. Du kan se ranglisten her.

Stort Tillykke til vinderne af alle rækker:
Række A Hannah Ritter
Række B Claudia B. Offenbach
Række C Liva Birch Mølgaard
Række D Ella Marie Ørum Jensen
og tillykke til Asta Meno med hole – in – one på hul 13.

Girls Only Tour B-række

Juniorudvalget (især Shøle) glæder sig til sæson 2021, hvor vi opfordrer alle vores juniorpiger til at deltage i Girls Only Tour. Vi er ved at planlægge nogle fælles kørsel, overnatning og spil, når turneringen skal afholdes udenfor Sjælland. Der kommer mere info om dette via Holdsport, når Girls Only Tour datoer samt golfklubber er på plads.