Det har været et fantastisk Girls Only Tour år for Hillerød pigerne. For første gang i år var pigerne afsted sammen med overnatning til den 1. afdeling af Girls Only, som blev spillet i Stensballegaard Golfklub i Horsens lørdag den 1. maj 2021. Det gav mulighed for at skabe bedre relationer på kryds og tværs. Alderen på pigerne var fra 6 til 16 år. Det var også på denne tur, hvor Nicole B. Estrup gav en lille gave til pigerne, samt en lille videohilsen inden turneringen. Det skabte større glæde og motivation.

I år var rækkerne slået sammen til en Mesterrække (hcp +8-24,9) og A-række (hcp 25-53,9). Vi havde samlet set 11 HGK deltager, hvor en del af dem var i A-rækken og den bedste placering var på en T11 – Claudia B. Offenbach. I damerækken havde vi Fie K. Olsen på en 6. plads og Sarah Skovgaard på en 7.plads. I pigerækken var Viola Kruse på en 11. plads.

Se videoen med vores tur til Horsens her. 👇🏼

Dormy Elite Tour II Damer, Piger og Girls Only Tour

2. afdeling af Girls Only blev spillet i Falster Golfklub første weekend i juni. Her havde vi gode placeringer i A-rækken, hvor Ida-Sophie Bagger løb med sejren og nye handicap efter 49 point og Ida Austad på en 5. plads med 42 point. Viola Kruse fik en delt 2. plads i pigerækken.

Dormy Elite Tour III Damer, Piger og Girls Only Tour

14. august 2021 var dagen for Girls Only Tour III i Trelleborg Golfklub. Her var vi igen godt repræsenteret med 10 HGK piger. I A-rækken fik Esther Nielsen en delt 3. plads. Vi havde også Helena Peteresen og Freya Thomassen på en delt 8. plads. I Mester-rækken havde vi Ida-Sophie Bagger (T5) og Claudia B. Offenbach (T8). Viola Kruse fik en 8. plads i pigerækken.

Finale med Emily K. Pedersen

Turneringsfinalen blev afholdt i Køge Golf Klub, hvor der også var et fint besøg af Emily K. Pedersen. Hun hilste på alle pigerne, skrev autografer og var med til præmieroverrækkelsen.  Der var også en lodtrækning om at spille 9 huller med efterfulgt af frokost sammen med Emily. Claudia B. Offenbach fra Hillerød var blandt de 3 vindere af lodtrækning og skal spille med Emily snart.

Hillerød Golf Klub var igen repræsenteret på top 10 i Mester-rækken ved Frederikke Jensen på en delt 7. plads og Claudia B. Offenbach på en delt 10. plads. I A-rækken havde vi Anne Krogsaa på en flot 3. plads.

Alle deltager af Girls Only får point for hver gennemført turnering, samt point for placering fra 1-30 til Girls Only Tour ranglisten. Vinderne af den gennemgående turnering findes til den sidste afdeling. I år havde vi 2 Hillerød piger på top 10. Stort tillykke til Claudia B. Offenbach med 8. plads og Ida-Sophie Bagger med 9.plads. Resten af pointranglisten kan ses her.

Vi glæder os til at gentage succesen i 2022 med 4 nye afdelinger af Girls Only, weekendture og massere gode oplevelser…