Børn Hjælper Børn

Husk at sætte et STORT kryds i kalenderen den 10. juni 2023!

Den 10. juni er der GOLFMARATON i Hillerød Golfklub. Her får I som juniorer HELE BANEN FOR JER SELV – fra solen står op til solen går ned…! På denne dag skal vi nemlig ud og samle penge ind til Børnehjertefonden OG have en super fed festdag sammen i golfklubben. Vi spiller på BÅDE stor bane OG lille bane – så ALLE kan være med :-). Vi starter kl.4.26, når solen står op…!

Du skal finde dine egne sponsorer (det kan være dine forældre, bedsteforældre, firmaer – kun fantasien sætter grænser) og spille al den golf du orker på dagen. En sponsor støtter DIG med penge for hvert hul du spiller på dagen. Jo flere huller du spiller – jo flere penge samler du ind. Vi håber vi sammen kan samle mindst 100.000 kr ind til det gode formål…!
Alle der spiller vil få mad og drikke, samt diverse overraskelser. Desuden vil der være konkurrencer på banen (såsom tættest på pinden). I klubhuset vil der være musik, konkurrencer, madboder, med videre for de voksne.
Du kan downloade kontrakter til alle dine sponsorer her på hjemmesiden.
Når du har fundet en sponsor, skal du/din sponsor sende et billede/kopi af kontrakten til golfmaraton@hillerodgolf.dk
Vi vil meget gerne vide, hvor mange juniorer der deltager.
Meld dig derfor til arrangementet her: https://www.golfbox.dk/livescoring/tour/?language=1030#/competition/3885002/info

Vi glæder os rigtig meget til at se dig til en fantastisk golfmaraton dag!!!
Hvorfor støtter Hillerød juniorer Børnehjertefonden?

Der er flere grunde til at vi har valgt at lave et velgørenhedsarrangement og at dem vi støtter er Børnehjertefonden. Vores juniorer har lært fra de startede med at spille golf, at god opførsel (etikette) på og udenfor golfbanen er selve golfsportens DNA. Vores juniorer har også altid lært at drage omsorg og være rollemodeller for andre – de store og erfarne juniorer tager sig altid godt af de små og de nye juniorer, som spiller golf. I naturlig forlængelse heraf ligger også at man skal gøre noget for andre. At give vores juniorer et ansvar med selv at samle penge ind til andre børn (Børn hjælper børn), mener vi giver rigtig god mening på så mange planer.

Der ligger også en fysisk challenge for vores juniorer – hvor mange huller kan man egentlig gå på en dag? De fleste har aldrig spillet mere end 36 huller på en dag. Men kan man spille mere? 54 huller? 72 huller? Der er sol i 17,5 time den 10. juni 2023… En ting er sikkert – det vil give rigtig god motion for alle dem der deltager…!

Børn med medfødte hjertesygdomme kan være begrænset i deres fysiske udfoldelse, hvorfor mange sportsgrene vil være svære eller endog umulige at dyrke på eliteplan. Dog er golf en sport hvor de fleste kan være med, samtidig med at man får rigtig god motion. Golf er, på trods af at det er Danmarks 5. største sportsgren målt på antallet af medlemmer, overset blandt mange unge. Vi vil gerne bidrage til at børn med medfødte hjertesygdomme får øjnene op for denne fantastiske sportsgren, og måske får lyst til at starte med at spille golf.

Nedenunder finder du brev til børnene, forældre samt virksomheder, når du skal ude og finde sponsorer…