Hornbæk Golfklub inviterer os til Jungletræf og Super6 arrangement lørdag den 29. maj kl.14-16. Tilmelding sker her.

Det er gratis at deltage og vi håber, at mange HGK juniorer vil deltage og hav en sjov dag sammen! Her kan du læse mere om Jungletræf og Super6. 👇🏼

Hvad er Jungletræf?

Jungletræf er en aktivitet for de nyeste og yngste børn. Konceptet danner rammen for, at børn i golf introduceres til det at spille turnering på en sjov, simpel og legende måde. Til hvert træf spilles der efter konceptet ”junglegolf” og så sluttes der af med at alle får en guldmedalje.

Jungletræf er en mulighed for at være en del af et fællesskab omkring golf og leg. Der vil ofte også være andre børn fra ens klub som man kan lege med. Derudover kan man også møde nogle nye golfvenner fra nogle andre klubber. Der er plads til alle, og man kan derfor også tage af sted som familie.

Hvad er Super6?

Super6 er en aktivitet for lidt ældre børn og unge, som er nye i turneringsgolf. Konceptet tager udgangspunkt i at spille golf på banen og at skabe udvikling i golfspillet. Vigtigst er Super6 turneringerne et sted at skabe et netværk i golfsporten. Til hvert træf spilles der efter forskellige nye spilkoncepter og spillerne kan samle mærker fra de spilkoncepter de deltager i.

Super6 har fokus på at være en sjov turneringsoplevelse fyldt med kvalitet for alle. Udvikling af venskaber og sjov omkring golfsporten er derfor i højsæde.

Alle afdelinger præges af fællesskab, der startes med fælles opvarmning og en god introduktion til dagen, så alle er trygge ved at deltage. Der sluttes også altid af fælles f.eks. med en lille forfriskning og en præmieoverrækkelse. Afslutningen prioriteres højt, det er her der skabes et rum for samvær og hygge, efter en dag fyldt med koncentration på golfbanen.

Se invitationen her.