Juniorudvalg

Bo Gregers Winkel

Juniorudvalgsformand

Bo har spillet golf siden han var 7 år, og er tidligere elitespiller. Efter en pause på en uddannelse og 3 drenge, meldte han sig ind i HGK i 2012 sammen med sin ældste søn. Alle tre drenge spiller nu golf, og er på henholdsvis Bobler, Ulve, og Ræve holdene. Bo har været med i Juniorudvalget siden 2017, med den ambition at skabe en stor og dynamisk juniorafdeling, hvor det er super fedt som junior at komme i klubben, fordi der er god stemning og masser af venner, og hvor der er lige dele plads til hygge og sportslige ambitioner. Præcis som da Bo var dreng.

Shøle B. Offenbach

Juniorudvalgsmedlem

Shøle startede med at spille golf i hendes barsel tilbage i 2015 og blev fuldstændig bidt af sporten, så det er nu blevet en fælles aktivitet for hele familien. Shøle har to døtre, der også spiller golf. Hendes største ønske er, at hendes piger bliver ved med at elske golfen og derfor vil hun gerne bidrage til at skabe fantastisk miljø i klubben, så alle børn føler sig velkomne og elsker at gå til golf. Hun arbejder med digital marketing til daglig og bruger sine kompetencer til gavn for HGK’s juniorafdeling. Hun er i øvrigt hjælpetræner på Skovmus holdet. 

Mette Jensen

Juniorudvalgsmedlem

Mette har en søn på Bobler gruppen og en datter på Ræveholdet. Hun startede med at spille golf for nogle år siden selv. Udvalget nyder godt af Mettes evne til at strukturere og få orden i planlægning af arrangementer. Mette nyder at komme i en klub, hvor der er plads til alle og man altid mødes af en hyggelig stemning og smil!

Teddy Birch

Juniorudvalgsmedlem

Teddy (og hans hustru) har genoptaget golfspillet i 2019 fordi deres to døtre begyndte til golf. Familien er medlemmer i HGK, og de valgte HGK fordi miljøet er godt for alle aldre – og her er landets bedste juniorafdeling. Teddy synes, at golf skal være sjovt, og han udfordrer også gerne juniorer (og forældre) til konkurrenceleg med indspil fra en træstub, toppen af en høj tee, baghåndsslag mv.

René Krieger Christensen 

Juniorudvalgsmedlem

René begyndte at spille golf som 19 årig, da der var mange lighedspunkter til hans sportskarriere indenfor konkurrencedans, hvor han har været blandt de bedste i verden. Igennem sin sport har han arbejdet meget med det mentale, hvilket har udmøntet sig i en uddannelse som Kognitiv adfærdskonsulent fra Dansk Psykolog Center. Det nyder vi godt af når han nogle gange underviser i mentaltræning til vores juniorcamps. René har en søn på Ræveholdet og en datter hos Skovmus.

Andreas Thorsson

Juniorudvalgsmedlem

Har været medlem i flere nordsjællandske klubber inden han kom til HGK i 2016. Spiller Region-A i klubben og har trænet Skovmus holdet de sidste 3 år, hvor hans datter på 7 er med. 
Arbejder til daglig inden for forsikringsbranchen og bruger golfen som et herligt frirum med lige dele fokus på konkurrence og socialt samvær.

Thomas Dam Nilsson

PGA Træner

Kristian Mangor Olsen

PGA Træner

Skal du starte til golf?

Følg os på sociale medier og hold dig opdateret!
#hgkjunior