Juniorudvalg

Bo Gregers Winkel

Juniorudvalgsformand

Bo har spillet golf siden han var 7 år, og er tidligere elitespiller. Efter en pause på en uddannelse og 3 drenge, meldte han sig ind i HGK i 2012 sammen med sin ældste søn. Alle tre drenge spiller nu golf, og er på henholdsvis Bobler, Ulve, og Ræve holdene. Bo har været med i Juniorudvalget siden 2017, med den ambition at skabe en stor og dynamisk juniorafdeling, hvor det er super fedt som junior at komme i klubben, fordi der er god stemning og masser af venner, og hvor der er lige dele plads til hygge og sportslige ambitioner. Præcis som da Bo var dreng.

Shøle B. Offenbach

Juniorudvalgsmedlem

Shøle startede med at spille golf i hendes barsel tilbage i 2015 og blev fuldstændig bidt af sporten, så det er nu blevet en fælles aktivitet for hele familien. Shøle har to døtre, der også spiller golf. Hendes største ønske er, at hendes piger bliver ved med at elske golfen og derfor vil hun gerne bidrage til at skabe fantastisk miljø i klubben, så alle børn føler sig velkomne og elsker at gå til golf. Hun arbejder med digital marketing til daglig og bruger sine kompetencer til gavn for HGK’s juniorafdeling. Hun er i øvrigt træner på Skovmus holdet sammen med René.

René Krieger Christensen 

Juniorudvalgsmedlem

René begyndte at spille golf som 19 årig, da der var mange lighedspunkter til hans sportskarriere indenfor konkurrencedans. For René er golf er en fantastisk måde at nyde naturen og være sammen med sin familie på med en masser glæder. René har en søn og datter på Ræveholdet.

Teddy Birch

Juniorudvalgsmedlem

Teddy (og hans hustru) har genoptaget golfspillet i 2019 fordi deres to døtre begyndte til golf. Familien er medlemmer i HGK, og de valgte HGK fordi miljøet er godt for alle aldre – og her er landets bedste juniorafdeling. Teddy synes, at golf skal være sjovt, og han udfordrer også gerne juniorer (og forældre) til konkurrenceleg med indspil fra en træstub, toppen af en høj tee, baghåndsslag mv.

Anders Christian Dahl

Juniorudvalgsmedlem

Thomas Dam Nilsson

PGA Træner

Kristian Mangor Olsen

PGA Træner