HIGHLIGHTS FRA APRIL:

Det er bare så mega sejt, at vi starter året med SÅ mange aktive juniorer. Det kan både ses, høres og mærkes fra den fyldte driving range til træninger med Thomas, tilmeldinger til vores torsdagsmatch og alle de spillet turneringer i hele april måned. Ca. 50 juniorer deltog i op til 10 forskellige turneringer/træf i løbet af April. Det er bare så MEGA sejt!

EVALUERING:

Vi har netop sendt en mail ud, som handler om evaluering af Vinter Træning, Forårs Camp, Holdturnering Bootcamp, det nye HGK Junior Tour Setup. Jeres feedback betyder rigtig meget for den løbende justering og optimering af juniorarbejdet og vi sætter stor pris på det hvis I kan udfylde den inden den 4. maj, hvor vi gennemgår jeres svarer… Du kan besvare spørgsmålene her.

HGK JUNIOR TOUR:

På torsdag den 4.maj kl.16 slår alle juniorer ud fra Tee 34. A- og B-rækken spiller slagspil netto og resten stableford. Forkortet teesteder gør, at bolden vil nu ligge andre steder på fairway end man er vant til. Det kræver, at man bruger forskellige jern og tænker anderledes end til hverdag. Lad os se om vi kan øge antallet af birdies og måske snige et par eagles ind i dagens anledning…

Menuen står på forloren hare og koster 60kr. for juniorer og 105kr. for voksne. I må meget gerne betale for maden inden I går ud og spiller, så Anders ved, hvor mange han skal servere mad til… Der vil være præmier overrækkelse for dagens vindere, samt vinder af sidste måneds torsdagsmatch. For at få sit præmier, skal man være tilstede denne aften…

Tilmeld dig til den 4. maj her: https://www.golfbox.dk/livescoring/tour/?language=1030#/competition/3790215/info

DANMARKSTURNERING 6.-7. MAJ

Første weekend i Maj bliver der afholdt Danmarksturnering, som er landsdækkende turnering for klubhold. Der spilles i forskellige rækker Ungdom, Damer, Herrer mm. Vi har mange dygtige spillere ude den dag, som enten spiller hjemmebane eller udebane. Kom og se rigtig god golf og heppe på dine klubkammerater som spiller Danmarksturneringen i år. Alle junior piger opfordes til at komme og se med i Dame Divisionen, hvor man bl.a. kan møde Nicole Broch, Fie Olsen, Sarah Bils Skovgaard, Fie Ekman, Freja Ekman og Frederikke Jensen.

U.S. KIDS I HILLERØD:

Fredag den 19. maj spilles den sidste afdeling af Copenhagen Local Tour og det afholder vi i Hillerød Golf Klub. Vi har haft op til 17 juniorer til denne turnering og håber på at se endnu flere, når vi holder den på hjemmebanen. Udover dagens vindere, finder vi også sæsonens vindere, som bliver kvitteret med flotte glas pokaler. Du kan tilmelde dig til turneringen her.

SJOV SOMMERGOLF:

Igen i år inviterer vi alle børn og unge til Sjov Sommergolf, hvor de kan prøve golfen med en masse andre børn. Så kender du én fra klassen, familien eller naboen, der godt kunne tænke sig at prøve golf, så send dem følgende link til tilmelding. Det foregår 21.maj kl.9-12, sammen med Thomas, René og et par andre frivillige forældre, der hjælper til. Vi får også besøg af DGU, som skal lave video om arrangementet, som inspiration til andre klubber.

TRÆNING:

Sidste måned var fokus på de lange slag og der brugte alle juniorer flittigt vores nye driving range. Thomas har også givet bane-opgaver til nogle af juniorerne, som skal være med til at forbedre deres spil. Denne måneds opgaver bliver fortsat på rangen samt putting!

GIRLS ONLY TOUR:

Lørdag den 13. maj har vi 12 HGK piger, som skal spille årets første Dormy Elite Tour I Damer, Piger og Girls Only turnering. Tilmelding til denne turnering er allerede lukket men man kan allerede tilmelde sig til den næste, som er 3. juni i Fredensborg. Efter denne turnering laver vi en pigesamling og det kommer vi til at skrive mere om på en mail… Stay tuned…

Tilmelding til Girls Only Tour II – 3. juni – Fredensborg Golf Klub: https://www.golf.dk/ranglister-golfbox#/competition/3865019/info