Ny i klubben?

velkommen!

Velkommen i Hillerød Golf Klub! Vi glæder os til at lære dig bedre at kende og håber, at du bliver glad for at spille golf hos os. Hillerød Golf Klub har en fantastisk juniorafdeling, som vil skabe de bedste faglige og sociale rammer året rundt for alle børn, der har lyst til at prøve golf uanset alder. Her kan du downloade vores juniorguide med alle de relevante informationer. Du kan også kigge videre på vores hjemmeside, hvor du kan læse mere om vores træningshold, kommende arrangementer og turneringer, mød vores dygtige trænere, finde information om juniorudvalget og meget mere.

 

Hvad er Golfbox?

Når du oprettes som medlem i Hillerød Golf Klub, modtager du en mail fra Golfbox med dit medlemsnummer (17-XXXXX) og password. Golfbox bruges til alle tilmeldinger og betalinger til matcher (HGK Junior Tour), camps og andre arrangementer. Det er også herfra man booker banen, når man har fået guldkort og skal ud og spille 9 eller 18 huller.

Hvad er Holdsport?

Udover oprettelse i Golfbox, modtager du samtidig et link til Holdsport, som er juniorudvalgets kommunikationsværktøj alt fra træning til andre aktiviteter. Ved at klikke på linket, som sendes via sekretariatet, opretter du dit barn i systemet, og derfra bliver du tilknyttet til det rette hold, og kan se hvem der kommer til træning og evt. ændringer/beskeder ses her. Du kan downloade Holdsport som app og følg med løbende. 

Hvad er HCP?

HCP er forkortelse for handicap. Handicapsystemet i golf er en metode, hvorved to golfspillere på forskelligt niveau kan spille med og mod hinanden på lige fod. Når du får adgang til den store bane, opnår du et handicap (hcp 72). Du kan læse mere om handicapsystemet her eller ind på dgu.dk

Skal jeg have specielt tøj til golf?

Da golf er en aktiv udendørs-sport kan din påklædning være afgørende for at du får det bedste ud af din træning/runde. I Hillerød Golf Klub ønsker vi at alle skal føle sig velkomne, derfor henstiller vi til almindelig sund fornuft i forhold til påklædning i klubben. Juniormedlemmer får tilbudt at købe HGK golftøj til fordelagtige priser lige op til vores camps, bestående polo, bukser, vindjakke, trøje mm.

Hvilket træningshold skal jeg gå til?

Træningsholdene tager udgangspunkt i din alder/niveau. Du kan læse mere om alle holdene her. Har du yderligere spørgsmål, kom forbi eller ring til kontoret for at afklare eventuelle spørgsmål.

Hvordan får jeg juniormærker?

Vi afholder løbende juniormærkeprøver blandt andet i sammenhæng med vores juniorcamps. Hvis du gerne vil vide hvad der skal til for at få de forskellige mærker, kan du læse om dem her.

Se vores kommende aktiviteter

Følg os på de sociale medier og hold dig opdateret…
#hgkjunior