træning

Golf Træning

I Hillerød Golf Klub har vi en fantastisk ungdomsrafdeling, som vil skabe de bedste faglige og sociale rammer året rundt for alle børn, der har lyst til at prøve golf uanset alder. Derfor har vi et bredt tilbud om junior golf træning tilpasset alder og niveaue.

Som ung medlem i HGK, får du tilbudt holdtræning med vores dygtige PGA trænere året rundt.

Nedenunder kan du læse mere om de forskellige hold, målsætninger og præsentation af vores dygtige trænere.

Alder 4-7

SKOVMUS (mikro hold)

Skovmusene er holdet for dem mellem 4-7 år, som lige er begyndt at spille golf. At være en del af Skovmuse betyder, at man skal have det sjovt, at der er masser leg og grin og ikke mindst et fantastisk kammeratskab. Vi træner hver torsdag mellem 16:45-17:45 og det koster 500 kr. for et sæson. Udover ugentlig træning, holder vi en dags sommercamp og invitationer til andre sociale aktiviteter gennem året.

ALDER 8-11

HOLD 1

Hold 1 er holdet for dem mellem 8-11 år. Det er både for dem, der lige startede til golf og for dem, der har været i gang i nogle år. Vi lægger stor vægt på godt kammeratskab og det gode sociale miljø, som sikrer det bedste indlæringsmiljø for børnene. Vi træner en time af gangen fordelt på flere hold. Udover ugentlig træning, er der stationstræning for alle hver mandag mellem 16:00-18:00, HGK’s Junior Turnering hver torsdag, vores eftertragtede årlige juniorcamps fordelt på forår, sommer og efterår, og andre sociale aktiviteter gennem sæsonen.

ALDER 12-14

HOLD 2

Hold 2 er holdet for dem mellem 12-14 år. Det er både for dem, der lige startede til golf og for dem, der har været i gang i nogle år. Vi lægger stor vægt på godt kammeratskab og det gode sociale miljø, som sikrer de unge det bedste indlæringsmiljø. Vi træner sammen en time om ugen. Udover ugentlig træning, er der stationstræning for alle hver mandag mellem 16:00-18:00, HGK’s Junior Turnering hver torsdag, vores eftertragtede årlige camps fordelt på forår, sommer og efterår, tilbud om vintertræning fra november til marts og andre sociale aktiviteter gennem sæsonen.

Junior golf - Ulve
ALDER 15-17

HOLD 3

Hold 3 er holdet for dem mellem 15-17 år. Det er både for dem, der lige startede til golf og for dem, der har været i gang i nogle år. Godt kammeratskab og det gode sociale miljø er nogle er de nøgleord, som sikrer det bedste indlæringsmiljø for de unge. Vi træner hver onsdag fra 16-17 og stationstræning hver mandag mellem 16:00-18:00. Udover ugentlig træning, kan man deltage i HGK’s Junior Turnering hver torsdag, vores eftertragtede årlige camps fordelt på forår, sommer og efterår, vintertilbud fra november til marts og andre sociale aktiviteter gennem hele sæsonen.

ALDER 18-22

18+

18+ er holdet for dig, som gerne vil prøve kræfterne af med golfen. Det er både for dig, der lige startede til golf og for dig, der har været i gang i nogle år. Vi lægger stor vægt på det gode sociale miljø og dygtig træner, som sikrer godt forløb for din udvikling. Vi træner hver mandag mellem 18:00-19:00. Udover ugentlig træning, er der mulighed for ugentlig spil på banen og andre sociale aktiviteter gennem hele sæsonen.

TALENTUDVIKLING

BOBLER

Gruppen boblere er en talentudviklingsgruppe, hvis formål er at skabe flere gode spillere til vores Next Generation trup, og senere være en del af vores elite bruttotrup.

TALENTUDVIKLING

NEXT GENERATION

Gruppen Next Generation er en samling af vores bedste spiller under 18 år. VI træner på ugentlig basis året rundt sammen med vores øvrige elitespillere og er samtidig en del af vores bruttotrup og divisionshold.
Spillerne til Next Generation bliver udtaget ud fra deres spillemæssige niveau, samt trænernes individuelle vurdering af spillerens udviklingspotientiale.

Se vores trænere…

Thomas Dam Nilsson

PGA Træner

Thomas startede med at spille golf i en ung alder og har siden hen gjort golfen til sit arbejde. Han underviser på alle niveauer og alder. Fælles for alt hans undervisning er, at det skal det være sjovt og trygt at komme til undervisning hos ham.

Thomas tror på, at fællesskabet i klubben og det miljø, der skabes blandt juniorerne, er vigtigt for at skabe de bedste resultater for alle. Derfor er nærvær, tryghed og tilgængelighed noget Thomas er meget opmærksom på i sin hverdag i Hillerød Golf klub.

Kristian Mangor Olsen

PGA Træner

Siden 1995 har Kristian haft sin daglige gang i Hillerød Golf Klub; først som spiller og siden 2002 som træner. Han holder meget af det miljø vi har i HGK, hvor spillere i alle aldre kan være sammen og dyrke deres fælles interesse. Det sociale miljø i klubben er en af de primære årsager til, at HGK er så fantastisk en arbejdsplads for Kristian. At undervise motiverede, engagerede golfspillere, der gerne vil udvikle sig uanset alder og niveau er det Kristian elsker ved sit arbejde i klubben.

Fra 2005 og frem har Kristian haft ansvaret for juniorafdelingens talentarbejde (Next Generation) samt undervisning af
klubbens øvrige elitespillere. Sideløbende med sit trænerjob i HGK, har han også været træner på DGUs Talentcenter i Nordsjælland og Storkøbehavn. 

Følg os på de sociale medier og hold dig opdateret...
#hgkungdom #hgkjunior