En dag vågnede en lille skovmus op med en stor drøm. Han ville lære at spille golf og blive den bedste skovmus-golfspiller i hele skoven. Han vidste, at det ville kræve hårdt arbejde, men han var fast besluttet på at nå sit mål.

Så da han hørte om den nye driving range i skoven, tøvede han ikke med at tilmelde sig den første træningsdag. Han var spændt på at lære om golfbolde og deres længder og glædede sig til at spille Magic Pond.

Da han ankom til driving rangen, var han overvældet af synet. Der var bolde overalt – små bolde, store bolde, farverige bolde og bolde af alle former og størrelser. Han havde aldrig set noget lignende før.

Men hans træner, en klog og erfaren golfspiller, var der for at guide ham. Han lærte ham om forskellige typer bolde og hvordan man bruger forskellige klubber til at slå dem forskellige længder. Skovmusen lyttede ivrigt og øvede sig, indtil han følte sig klar til at spille Magic Pond.

Magic Pond var en leg, hvor man skulle slå bolden ind i en magisk sø, som ville skifte farve hver gang bolden blev ramt. Skovmusen var begejstret for legen og spillede med stor entusiasme. Han blev bedre og bedre for hver bold, han slog, og han kunne mærke, at han var ved at blive en dygtigere golfspiller.

Da træningen var slut, var skovmusen træt, men lykkelig. Han havde lært så meget på den første dag og havde haft en fantastisk tid med at spille golf med sine nye venner. Han vidste, at han stadig havde en lang vej at gå, men han var fast besluttet på at fortsætte med at træne og blive den bedste skovmus-golfspiller i hele skoven.