værd at vide

Vi har samlet alle de relevante informationer her…

Juniorudvalg

Vi har en dedikerede og engagerede juniorudvalg der holder gang i hjulene. 

Trænere

Hillerød Golf Klub har dygtige og dedikerede trænere til alle juniorer. 

Træningshold

Juniorer får i gennemsnittet 90 timers golftræning om året. Se alle holdene her.

Juniormærker

Juniormærker er med til at motivere og guide barnet om deres evner. 

Etikette & Påklædning

Hillerøds juniorer har deres helt egen golf-tøjkollektion…

HCP

HCP er forkortelse for handicap. Læs mere om handicapsystemet her.

HGK Kontingent

Her kan du læse mere om kontingent og Firkløvermedlemskab.

Kontakt

Kom i kontakt med sekretariatet, shoppen eller restauranten her.

Thomas Dam Nilsson

PGA Træner

Thomas startede med at spille golf i en ung alder og har siden hen gjort golfen til sit arbejde. Han underviser på alle niveauer og alder. Fælles for alt hans undervisning er, at det skal det være sjovt og trygt at komme til undervisning hos ham.

Thomas tror på, at fællesskabet i klubben og det miljø, der skabes blandt juniorerne, er vigtigt for at skabe de bedste resultater for alle. Derfor er nærvær, tryghed og tilgængelighed noget Thomas er meget opmærksom på i sin hverdag i Hillerød Golf klub.

Kristian Mangor Olsen

PGA Træner

Siden 1995 har Kristian haft sin daglige gang i Hillerød Golf Klub; først som spiller og siden 2002 som træner. Han holder meget af det miljø vi har i HGK, hvor spillere i alle aldre kan være sammen og dyrke deres fælles interesse. Det sociale miljø i klubben er en af de primære årsager til, at HGK er så fantastisk en arbejdsplads for Kristian. At undervise motiverede, engagerede golfspillere, der gerne vil udvikle sig uanset alder og niveau er det Kristian elsker ved sit arbejde i klubben.

Fra 2005 og frem har Kristian haft ansvaret for juniorafdelingens talentarbejde (Next Generation) samt undervisning af
klubbens øvrige elitespillere. Sideløbende med sit trænerjob i HGK, har han også været træner på DGUs Talentcenter i Nordsjælland og Storkøbehavn. 

Etikette & Påklædning

Når vi spiller golf eller træner, tager vi hensyn til hinanden. Derfor forventer vi, at du udviser god opførsel og tage hensyn til andre spillere og gæster, passer på naturen og banen, så andre også kan få glæde af den. På træningsbanen/driving range skal man være særlig påpasselig, når der samles bolde. Det er forbudt at slå til bolden, når der passerer et tog. Skulle det ske, at du slår ud i nærheden af en spiller, så råb FORE.

Da golf er en aktiv udendørs-sport, kan din påklædning være afgørende for, at du får det bedste ud af din træning/runde. I Hillerød Golf Klub ønsker vi, at alle skal føle sig velkomne, derfor henstiller vi til almindelig sund fornuft i forhold til påklædning i klubben. Hillerøds juniorer har deres helt egen golf-tøjkollektion, som kan købes til fordelagtige priser lige op til vores camps, bestående af polo, bukser, vindjakke, trøje mm.