Så er der ikke længe til vintertræningen starter i Indoor Kokkedal sammen med vores træner Thomas Nilsson og Frederikke, som hjælpetræner på holdet mellem 17-19.

Vi har fordelt juniorerne i 2 grupper efter alder, niveau mm. og I kan se grupperne i den vedhæftede fil. Der er også delt op grupper i gruppen, da vi skal arbejde på 3 forskellige stationer, når vi mødes hver mandag. Thomas er ved at udarbejde en detaljeret træningsplan, som kommunikeres ud lige inden træningen går i gang.

Inden HVER træningen starter vil der være en fællessamling, hvor dagens tema/øvelser og forventning/ fokus vil blive gennemgået af Thomas og Frederikke.

Derfor skal forældre, specielt til den tidligere gruppe (kl 17-19) være tilstede de første 5-10 min. Det vil hjælpe forældrene til at kunne tale om golftræningen derhjemme og om de opgaverne/ øvelserne, der bliver trænet.

Ligesom med sommertræningen forventer vi at juniorerne;

– er der til tiden,

– har de nødvendige udstyr/handske/sko med,

– passer godt på omgivelserne,

– er lyttende og forstår at modtage en besked

 

Onsdags fysisk træning:

Som skrevet i tidligere mail, er der fysisk træning med en fys fra FysioDanmark hver onsdag i Royal Stage mellem 17-18. Vi har et møde om detaljerne i næste uge, og derefter vil I få en besked herom.

Vi glæder os rigtig meget til at komme i gang og dygtiggøre os hele vinteren!

Vinterholdene kan ses her.

Vinterkalenderen kan ses her.